Onze evenementen

Onze evenementen

AGENDA

Hobby Crea Weekend

Zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019, RACKETCENTRUM BREDA

3de editie Hobby Crea Weekend Breda, hét gezelligste hobbyfestival in de regio! Tijdens dit weekend kunt u kennis maken met aanbieders van materialen en creatieve mensen die hun werk laten zien. Naast detailhandel is er uiteraard ook plaats voor clubs, tijdschriften en websites op het gebied van creatieve hobby’s.

Zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019 in het Racketcentrum in Breda

MEER INFORMATIE

Hop On Hop Off Festival

Vrijdag 5 t/m zondag 7 april 2019, KUNSTIJSBAAN BREDA

Het weekend van 5, 6 en 7 april 2019 staat Breda in het teken van de 2de editie van het Hop On Hop Off Festival: het grootste semi overdekte speciaalbier en foodtruckfestival van de Benelux! Op Hop On Hop Off hop je met een Amerikaanse Session Ale en een broodje pulled pork naar een loungemoment met DJ met een dikke coffee stout in je handen. Maar daarnaast is Hop On Hop Off vooral niet ‘het zoveelste speciaalbier-festival’!

MEER INFORMATIE

Baby Fair

Zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019, RACKETCENTRUM BREDA

Een kindje op komst of onlangs bevallen? Kom dan langs op de 3de editie van de Baby-Fair op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019 in het Racketcentrum in Breda. Hier vindt u de nieuwste kindermode, de leukste spelletjes, verzorgingsproducten, alles op het gebied van slapen en natuurlijk prachtige aanbiedingen op het gebied van baby- en kinderartikelen.

MEER INFORMATIE

Baby Fair

Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017, KUNSTIJSBAAN BREDA

Een kindje op komst of onlangs bevallen? Kom dan langs op de Baby-Fair op zaterdag 17 en zondag 18 juni in de evenementenlocatie Kunstijsbaan in Breda. Hier vindt u de nieuwste kindermode, de leukste spelletjes, verzorgingsproducten, alles op het gebied van slapen en natuurlijk prachtige aanbiedingen op het gebied van baby- en kinderartikelen.

MEER INFORMATIE
Evenement layout BABY (vierkant)12-0102
Evenement layout HOP (vierkant)12-01

Hobby Crea Weekend

Goes · Kerkrade · Breda · Zutphen · Haarlem

Zaterdag 25 en zondag 26 maart 2017 bent u van harte welkom in de evenementenlocatie Bress in Breda voor het creatieve hobbyfestijn Hobby Crea Weekend. Tijdens dit weekend kunt u kennis maken met aanbieders van materialen en creatieve mensen die hun werk laten zien. Naast detailhandel is er uiteraard ook plaats voor clubs, tijdschriften en websites op het gebied van creatieve hobby’s.

MEER INFORMATIE

Hop On Hop Off Festival

Vrijdag 6 t/m zondag 8 april 2018, KUNSTIJSBAAN BREDA

Het weekend van 6, 7 en 8 april 2018 staat Breda in het teken van Hop On Hop Off Festival: het grootste semi overdekte speciaalbier en foodtruckfestival van de Benelux! Op Hop On Hop Off hop je met een Amerikaanse Session Ale en een broodje pulled pork naar een loungemoment met DJ met een dikke coffee stout in je handen. Maar daarnaast is Hop On Hop Off vooral niet ‘het zoveelste speciaalbier-festival’!

MEER INFORMATIE
HOHO 2019 Handtekening en Agenda