Onze evenementen

AGENDA

Gin and Beer Fest

Vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2018, STRAND BINNEN BREDA

Het eerste Gin and Beer Fest is een feit! Na een fantastische editie van het grootste speciaalbier en foodtruck festival van de Benelux zijn de organisatoren terug met een geweldig nieuw concept, namelijk: Gin and Beer Fest. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2018 wordt Strand Binnen omgetoverd tot dé Gin and Beer tempel van Breda. Er zullen veel verschillende soorten Gin maar ook Vermouths, Jenevers en speciaalbier aanwezig zijn. Beide dagen geopend van 15.00 tot 23.00 uur.

MEER INFORMATIE

Hop On Hop Off Festival

Vrijdag 5 t/m zondag 7 april 2019, KUNSTIJSBAAN BREDA

Het weekend van 5, 6 en 7 april 2019 staat Breda in het teken van de 2de editie van het Hop On Hop Off Festival: het grootste semi overdekte speciaalbier en foodtruckfestival van de Benelux! Op Hop On Hop Off hop je met een Amerikaanse Session Ale en een broodje pulled pork naar een loungemoment met DJ met een dikke coffee stout in je handen. Maar daarnaast is Hop On Hop Off vooral niet ‘het zoveelste speciaalbier-festival’!

MEER INFORMATIE

Hobby Crea Weekend

Zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019, RACKETCENTRUM BREDA

3de editie Hobby Crea Weekend Breda, hét gezelligste hobbyfestival in de regio! Tijdens dit weekend kunt u kennis maken met aanbieders van materialen en creatieve mensen die hun werk laten zien. Naast detailhandel is er uiteraard ook plaats voor clubs, tijdschriften en websites op het gebied van creatieve hobby’s.

Zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019 in het Racketcentrum in Breda

MEER INFORMATIE

Horeca Vakbeurs Brabant

Maandag 28 en dinsdag 29 oktober 2019, BRABANTHALLEN 'S-HERTOGENBOSCH

In samenwerking met Hap&Tap Magazine organiseert HOP in de laatste week van oktober de Horeca Vakbeurs Brabant 2019. Op zo’n 5000 m2 vind je twee dagen lang de nieuwste producten en diensten voor de horecabranche en de sector recreatie & toerisme.

Naast een enorm assortiment van toeleveranciers voor hotels, restaurants, cafés, recreatie en toerisme draait het vooral om ontmoeten en beleven. Proef de heerlijkste (streek)producten, ontdek de nieuwste kooksnufjes en laat je informeren door andere ondernemers met horecapassie. Ondernemers die net als jij waarde hechten aan de mooie dingen des levens zoals gezelligheid en goed eten en drinken. Op de Horeca Vakbeurs Brabant 2019 komen al deze zaken samen met als gemeenschappelijke delers: beleving, kwaliteit en verbinding.

MEER INFORMATIE

EVENEMENTEN

Zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019, Racketcentrum in Breda

Zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019, Racketcentrum in Breda

Maandag 28 en dinsdag 29 oktober 2019, Brabanthallen 's-Hertogenbosch