Over HOP

Over HOP

Organisatiebureau HOP is een jong bedrijf dat is ontstaan uit jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen en de wens het anders aan te pakken; authentieker, vrolijker, geen keurslijf maar maatwerk. HOP staat voor aanpakken, niet dagen-, wekenlang overleggen en afwegen, maar; HOP, ertegenaan! HOP staat ook voor verbinden, de brug slaan tussen koper en verkoper op een prettige manier en in een fijne sfeer.

HOP’s eigen evenementen onderscheiden zich door locatie en aankleding. Deelnemers worden letterlijk en figuurlijk in de spotlights gezet zodat bezoekers in de juiste sfeer komen. Van een evenement maken wij een ervaring, een beleving.

Organisatiebureau HOP kan voor bestaande evenementen - zeker weten - iets betekenen. Wij kunnen met een eigenwijze blik advies bieden en waar nodig taken uit handen nemen om uw evenement naar een hoger plan te tillen. Met ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen in heel Nederland, kent Organisatiebureau HOP veel voor- en nadelen van potentiële locaties en faciliterende bedrijven in de nabije omgeving van uw evenement. Dat is handig.

Organisatiebureau HOP beschikt over een enthousiast team met dynamische medewerkers die over veel expertise in de evenementenbranche beschikken. Ieder met een unieke competentie, waardoor wij de juiste persoon kunnen inschakelen voor een bepaald evenement.

Neem vrijblijvend contact met ons op.