Onze evenementen

AGENDA

Hop On Hop Off Festival Breda

Vrijdag 9 t/m zondag 11 juni 2021, KUNSTIJSBAAN BREDA

Het weekend van 9, 10 en 11 april staat Breda in het teken van de 3de editie van het Hop On Hop Off Festival: het grootste semi overdekte speciaalbier en foodtruckfestival van de Benelux! Op Hop On Hop Off hop je met een Amerikaanse Session Ale en een broodje pulled pork naar een loungemoment met DJ met een dikke coffee stout in je handen. Maar daarnaast is Hop On Hop Off vooral niet ‘het zoveelste speciaalbier-festival’!

MEER INFORMATIE

Camper en Kampeer Experience 2020

Vrijdag 15 t/m zondag 17 mei 2020, KUNSTIJSBAAN BREDA

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 mei 2020 is de Kunstijsbaan in Breda de plek voor alle kampeerliefhebbers, dan vindt hier namelijk de grootste overdekte camper- en kampeerbeurs van Zuid-Nederland plaats: Camper en Kampeer Experience 2020.

MEER INFORMATIE

Hobby Crea Weekend

Zaterdag 13 en zaterdag 14 juni 2020, KUNSTIJSBAAN BREDA

Zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020 bent u van harte welkom in de Kunstijsbaan Breda voor het creatieve hobbyfestijn Hobby Crea Weekend. Tijdens dit weekend kunt u kennis maken met aanbieders van materialen en creatieve mensen die hun werk laten zien. Naast detailhandel is er uiteraard ook plaats voor clubs, tijdschriften en websites op het gebied van creatieve hobby’s.

MEER INFORMATIE